Kategoriarkiv: Utflykt

Liv i vatten -heldagsutflykt

Onsdagen den 6/5 var 4Ma till Naturskolan vid Bögs gård. Vi trodde att det skulle bli en kall och blöt dag eftersom regnet vräkte ner på morgonen. I samma stund som vi började vid Naturskolan slutade det regna och ganska snart tittade solen fram och det blev en underbar dag.

Eleverna fick fånga liv i vatten vid två olika ställen (bäck och sjö) och vi studerade djuren, ritade av de och svarade på frågor. Sedan hjälpte vår guide Gunnar oss så att vi fick lära oss ännu mer.

Vi hade en härlig och lärorik dag tillsammans! 

 

Utflykt

Dags för utflykt!

Onsdagen den 6 maj ska 4Ma på heldagsutflykt tillsammans med Naturskolan med temat Liv i vatten. Om du som förälder har möjlighet att följa med och hjälpa till denna dag kontakta då Petra snarast. Det är först till kvarn som gäller… 🙂 pestr_s [snabela]edu.sollentuna.se

————————————————————————————————————————————–

Information som eleverna har fått med sig hem.

Samling kl 8.15 vid bänkarna utanför skolan för gemensam promenad eller senast kl 9.00 vid parkeringen vid Bögs Gård för er som har lämnat in lapp om det.

Åter vid skolan ca kl 14.00. Glöm inte att sjukanmäla som vanligt innan klockan 8 vid sjukdom.

Du måste ha med dig egen matsäck och dryck som kan intas ute så att du slipper vara hungrig och törstig under dagen. Ta med din iPad (laddad).

Vi kommer att vara utomhus hela dagen även om det regnar så alla ska ta med regnkläder, stövlar och kanske ett par extra strumpor.

Vi håller tummarna för en härlig dag tillsammans där vi utforskar liv i vatten.

// Petra & Madelene

 

Hemfärd från konsert

På måndag den 6/10 åker alla fyror till konserthuset efter lunch. Vi beräknar vara tillbaka i Häggvik ca kl 14.00. De elever som önskar kliva av tåget på annan station måste senast nu på torsdag den 2/10 ha lämnat in en underskriven lapp. Lappen skickas hem i dag måndag. Vi ser fram emot en trevlig eftermiddag i konserthuset.

Mvh,

Heidi & Petra