månadsarkiv: september 2014

Drama

Fyrorna kommer att få ha drama tillsammans med en dramapedagog, Marlene Solca, under höstterminen. Det blir i halvklassgrupper där varje elev får ha drama vid tio olika tillfällen. Detta är ett led i arbetet för sammanhållning, mobbningsförebyggande, lära-känna varandra och för att helt enkelt klassen/eleverna ska ha det bra och skoj tillsammans! Vi startar idag!

Heidi & Petra

Hemfärd från konsert

På måndag den 6/10 åker alla fyror till konserthuset efter lunch. Vi beräknar vara tillbaka i Häggvik ca kl 14.00. De elever som önskar kliva av tåget på annan station måste senast nu på torsdag den 2/10 ha lämnat in en underskriven lapp. Lappen skickas hem i dag måndag. Vi ser fram emot en trevlig eftermiddag i konserthuset.

Mvh,

Heidi & Petra

Hej föräldrar som har inskrivna barn på Qben!

Måndag den 22/9 har SMK stängt. Då har vi på Qben öppet mellan 09.00 – 17.00.
Viktigt är att ni senast onsdag den 10 mailar till afzad_s@edu.sollentuna.se om ert barn ska komma och i så fall starttid och sluttid.

Viktigt! Glöm ej bort att lämna info om matallergi.

Musikläxa

Från och med nästa vecka är det veckoläxor i musik. Eleverna ska göra uppgifter på sin ipad och själva arbetsbladet finns under ”Showbie”. Vi går igenom läxan i nästa vecka. Det går bra att göra läxan när som helst, men efter en vecka ska den vara klar.

Kod för 4Ma WHTTP

Det är första gången jag använder mig av ”Showbie” och de första läxorna är en test på om det är ett bra arbetssätt eller inte.

Hälsningar
Gisela