månadsarkiv: mars 2017

Din röst räknas!

Två flugor i en smäll… viktigt att just DU röstar!

Klass 8Ma har nu möjlighet att vinna en stor summa pengar till klasskassan genom att tre elever på eget bevåg skapat filmen ”Batteriernas liv”, men för att ha en chans att vinna så behöver vi era röster!

Rösta gör du på: <a href=”http://www.thebatterychallenge.se/contribution/batteriernas-liv/”>http://www.thebatterychallenge.se/contribution/batteriernas-liv/ </a>

Du kan rösta flera gånger genom att använda t ex facebook, twitter, instagram och google. Ev. kan man behöva vänta emellan röstningarna eller starta om datorn.

Heja klassen!
Julia & Andrea

Filmbloggar

Då är vi igång med att skapa egna filmer! Eleverna har delat in sig i grupper baserat på genre och kompisar. Den här gången får filmen handla om vad som helst, så kreativiteten flödar! Det blir allt från läskiga skräckfilmer till sorgliga tragedier. Storyboarden och manuskripten växer till liv! Följ elevernas arbeten via deras bloggar på klassens bloggsida, under fliken ”ämnen”, ”svenska”,  ”filmbloggar”…

Programmering

Vill ni veta hur en lektion i programmering kan gå till med hjälp av eleverna själva? Titta in här på klassbloggen och filmstream, imorgon, onsdag, klockan 0925.